Gorsenia Paradise toppaamattomat rintaliivit viininpuninen
Gorsenia Paradise toppaamattomat rintaliivit viininpuninen

Gorsenia Paradise toppaamattomat rintaliivit viininpuninen

Gorsenia
44,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Upea ja super suosittu Paradise rintaliivi hurmaa niin ulkonäöllään kuin tuellaankin. Tämä liivi antaa kauniin nosteen ja toimii hyvin myös isommalle povelle.

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 4 kpl
20%
+ 2 kpl
10%
Toimitusaika 7 - 15 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Upea ja super suosittu Paradise rintaliivi hurmaa niin ulkonäöllään kuin tuellaankin. Tämä liivi antaa kauniin nosteen ja toimii hyvin myös isommalle povelle. Kaunis pitsikoristelu ja yksityiskohdat kruunaavat Paradisen nimensämukaisesti unelmaliiviksesi. Paradise on ns tulppaanimallinen rintaliivi, joka antaa voimakkaan nosteen ja keskittää povesi hyvin keskelle vartaloa. Paradise tulee perusväreissä musta, luonnonvaalea ja sininen, sekä useissa kausiväreissään saataville. Kausivärien kohdalla tulee huomata että varasto on rajattu ja toimitusaika voi venyä varastotilanteen mukaan.

Joannan kokovinkit:

Paradise on malliltaan hyvin pyöreä ja kuppi on melko syvä.  Ympärys on aika napakka, eli jos et tykkää ahtaasta mallista suosittelen ottamaan yhden löysemmän ympäryksen. muista tällöin käyttöö rinnakkaiskuppikokoasi. Muuten sanoisin että ympärys ja kuppi ovat aika normaalin kokoisia, näissä kokoluokissa D-eteenpäin kun liikutaan.  Muista  että voit myös tarkistaa kanssani kuppikoon valinnan ennen ostoksen tekoa, säästetään aikaa ja vaivaa molemmilta. Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet