PrimaDonna Perle Topattu Olkaimeton rintaliivi
PrimaDonna Perle Topattu Olkaimeton rintaliivi PrimaDonna Perle Topattu Olkaimeton rintaliivi PrimaDonna Perle Topattu Olkaimeton rintaliivi PrimaDonna Perle Topattu Olkaimeton rintaliivi PrimaDonna Perle Topattu Olkaimeton rintaliivi PrimaDonna Perle Topattu Olkaimeton rintaliivi PrimaDonna Perle Topattu Olkaimeton rintaliivi PrimaDonna Perle Topattu Olkaimeton rintaliivi PrimaDonna Perle Topattu Olkaimeton rintaliivi PrimaDonna Perle Topattu Olkaimeton rintaliivi

PrimaDonna Perle Topattu Olkaimeton rintaliivi

Primadonna
88,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaunis ja tukeva Perle olkaimeton rintaliivi Primadonnalta. Irrotettavat kauniit olkaimet, sileä kuppi ja kokoja G-kuppiin saakka. Toimii!

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 kpl
10%
Toimitusaika 2 - 4 työpäivää

Kaunis ja tukeva Perle olkaimeton rintaliivi Primadonnalta. Irrotettavat kauniit olkaimet, sileä kuppi ja kokoja G-kuppiin saakka.

Todella mukava materiaali ja sileä kuppi antaa saumattoman tuntuman. Kupiltaan tämä liivi on 2/3 kokoinen. Tulee silti sopivasti ylös ja toimii siksi myös reilummissa kupeissa! Toimii hyvin mekkojen ja oheumpienkin toppien alla. 

Joannan kokovinkit:

Tämä liivi on ns normaali Primadonnan kokoinen, eli ympärys on napakka, mutta normaali ja kuppi kohtalaisen reilu. Jos olet käyttänyt matalaa kuppimallia aiemmin ota tästä ainakin yksi koko pienempi, Primadonnan käyttäjät voivat valita normaalikuppikokonsa. Huomaa myös, että Primadonnan liiveissä kaari tulee melko korkealle sivustassa.

 Huom! Kurkkaa rinnakkaiskoon valitsemisen neuvot täältä!

  • Do not bleach
  • No professionally Dry Clean
  • Do not tumble dry
  • Hand wash
  • Do not iron
  • Polyurethane:37%, Polyester:33%, Polyamide:23%, Elastane:7%
Arvostelut 0 arvostelua