Primadonna Madison topattu t-paitarintaliivi
Primadonna Madison topattu t-paitarintaliivi Primadonna Madison topattu t-paitarintaliivi Primadonna Madison topattu t-paitarintaliivi Primadonna Madison topattu t-paitarintaliivi Primadonna Madison topattu t-paitarintaliivi

Primadonna Madison topattu t-paitarintaliivi

Primadonna
90,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kauniin nosteen antava t-paita rintaliivi, joka ei latista tunnelmaa! Vaan päin vastoin! Se luo sitä!

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 kpl
10%

Kauniin nosteen antava t-paita rintaliivi, joka ei latista tunnelmaa! Vaan päin vastoin! Se luo sitä!

Upea T-paitarintaliivimalli tyylikkäällä ruutukuviolla  ja upealla pisara/ sydämenmallisella muotoilulla. Kuten kuvista näkyy antaa sopivasti nostetta runsaampaankin poveen. Leveä keskiosa antaa tukea sekä jakaa painetta ja kupin kaarevuus antaa tukevuutta povellesi. Eipä pääse homma karkaamaan käsistä päivän aikana vaikka joutuisi isompiinkin hommiin.  Primadonnan mainio istuvuus ja viimeistelty look antavat tyylikkään loppusilauksen ja tunnet olevasi kannateltu koko päivän. 


Joannan kokovinkit: 

Ympärys on napakka, mutta ota silti normaali ympäryksesi, kuppi on prässätty, mutta aika reilunkokoinen, joten tässäkään ei tarvitse lähteä muuttamaan kokoa. HUOM! Jos olet aiemmin käyttänyt esim. LingaDoren tms matalamman kupin omaavaa t-paitaliivimallia, ota pienempi kuppikoko. Ainakin isoissa kupeissa G-K, On huomattavasti reilummat kupit kuin pienemmissä. Huomaa myös että Primadonnan liiveissä kaari tulee melko korkealle sivustassa. Jos epäröit kokosi suhteen, laita minulle viestiä niin katsotaan yhdessä. Se vie vain muutaman minuutin aikaasi ja voi säästää sievän pennin ja aikaa meiltä molemmilta.


  • Do not bleach
  • No professionally Dry Clean
  • Do not tumble dry
  • 30°C Gentle process
  • Do not iron
  • Polyester:50%, Polyamide:41%, Elastane:9%, Polyurethane:0%, Viscose:0%Arvostelut 0 arvostelua