Primadonna Deauville comfort kaarituellinen rintaliivi
Primadonna Deauville comfort kaarituellinen rintaliivi Primadonna Deauville comfort kaarituellinen rintaliivi Primadonna Deauville comfort kaarituellinen rintaliivi Primadonna Deauville comfort kaarituellinen rintaliivi Primadonna Deauville comfort kaarituellinen rintaliivi Primadonna Deauville comfort kaarituellinen rintaliivi

Primadonna Deauville comfort kaarituellinen rintaliivi

Primadonna
105,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Primadonnan Deauville sarjan kokokuppinen kaarituellinen rintaliivimalli, Leveät ja pehmeät olkaimet antavat mahtavan tuen ja mukavuuden.

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 kpl
4.76%
Toimitusaika 2 - 4 työpäivää

Tyylikäs ja erittäin mukava rintaliivt moitteettomalla istuvuudella ja erinomaisella kokokuppisella muotoilulla. Kupin yläosat ja olkaimet koristeltu kauniilla kirjailulla Perusväreinä Musta. Luonnonvaalea ja Cafe latte (nude), kesä 2021 värinä Silky Tan, lisään sen erikseen mallistoon myös.


Joannan kokovinkit:

Primadonna liiveissä ympärys on pääsääntöisesti melko napakka ja kuppi reilunkokoinen, Valitse tässäkin siis yhden pienempi kuppi. Ainakin isoissa kupeissa G-K, On huomattavasti reilummat kupit kuin pienemmissä. Huomaa myös että Primadonnan liiveissä kaari tulee melko korkealle sivustassa. Jos epäröit kokosi suhteen, laita minulle viestiä niin katsotaan yhdessä. Se vie vain muutaman minuutin aikaasi ja voi säästää sievän pennin ja aikaa meiltä molemmilta.


  • Do not bleach
  • No professionally Dry Clean
  • Do not tumble dry
  • 30°C Gentle process
  • Do not iron
  • Polyamide:52%, Polyester:31%, Cotton:11%, Elastane:6%
Arvostelut 0 arvostelua