Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut. Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin. Yli 200€ tuotetilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Alle 200€ tilaukselle lisätään valitun toimitustavan mukainen (5,33€/5.90€/12.40€) toimitusmaksu.

Tuotteet toimitetaan pääasiassa kuljetusliikkeiden XXS, S tai M- koon paketeissa. Yksi alusasusetti tai kahdet toppaamattomat liivit mahtuvat XXS- pakettiin, S Pakettiin saadaan sopimaan jo 6 toppaamatonta liiviä tai 2-3 topatutkin liivit, ja niihin alushousut. Siksi tämä onkin yksi käytetyimpiä pakettikokoja. Tästä isommat tilaukset toimitan M kokoisena pakettina.

Postin pakettihinnastoon voit tutustua täältä.

Jos palautat koko tilauksesi, palautus on ilmainen. Jos palautat vain osan tilauksestasi, ei toimituskuluja hyvitetä. Jos palautat osan tilauksestasi ja tilauksesi lopullinen arvo ei enää täytä ilmaisen pakettitoimituksen ostorajaa, veloitetaan valitsemasi toimitustavan normaalit toimituskulut vähentämällä ne palautussummasta. Jos paketti jätetään noutamatta, perimme asiakkaalta toimituskulujen lisäksi myös palautuksesta aiheutuneet kulut, jotka ovat vähintään 5,90 euroa. Samoin asiakkaan maksettavaksi jää paketin säilytyksestä mahdollisesti aiheutuvat lisäkulut. Pyrimme kuitenkin aina muistuttamaan noudettavissa olevasta paketista, jotta vältytään turhilta kuluilta.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2–14 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Tilaustuotteille toimitusaika on noin 14 päivää.

Joulu ja muina pyhinä ja sesonkiaikoina Postilla ja Matkahuollolla saattaa olla ruuhkaa ja toimitusajat venyä. Mutta pääsääntöisesti kaikki tilaukset saadaan toimitettua 14 vrk sisään tilauspäivästä. Jos sinulle tulee kysyttävää toimituksistamme, ota yhteyttä alusasushop@gmail.com.