Ostoskori

Balconette rintaliivit PrimaDonna Twist First Night punainen

-15%

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Kaunis topattu kaarituellinen balconette rintaliivi, jossa upea, pitsinen kirjailu kupin sivulla. Wau! Tuplaolkaimet, jotka saat halutessasi takaa ristiin!

89,25 €   105,00 €
Toimitusaika 8-21 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.
Alin hinta viimeiset 30 päivää 89,25 €
Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Kaunis kaarituellinen kolmioliivi, jossa upeapitsinen kirjailu kupin etuosassa ja sivulla. kirjailu jatkuu puolikorsettimaisesti kuppien alle ja selkään. Wau!

Tästä liivistä ei lopu asenne etupuolelle sillä takaa läytyy upea olkain, jokajakautuu kahdeksi olkaimeksi ja nämä saa vielä takaa rintii hakutessaan. Uuh kuinka mieletön tälläinen liivi onkaan kesällä terassilla istess, ei haittaa yhtään jos vähän vilahtaa! 


Joannan kokovinkit:

Tämä liivi on hyvin samanoloinen kuin twist sarjan I do kolmioliivi, mutta materiaalit ovat erit joten siksi ei voi suoraan sanoa että kysessä on samanlainen liivi, mutta kuppikooltaan ja ympärykseltään on samanlainen. Eli voit valita tästä normaalin ympäryksesi ja yhtä pienemmän kuppikoon. Huomaa myös että Primadonnan liiveissä kaari tulee melko korkealle sivustassa. Huom! Kurkkaa rinnakkaiskoon valitsemisen neuvot täältä!

  • Do not bleach
  • No professionally Dry Clean
  • Do not tumble dry
  • 30°C Gentle process
  • Do not iron
  • Polyamide:69%, Elastane:19%, Polyester:12%

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 0241882ZWA

Tuotteen ollessa tällä hetkellä loppunut varastosta laita toimitusaikakysely vieressä olevan lomakkeen kautta


Tuotteita toimitetaan varastolle viikoittain, mutta silti jotta tiedän tilata juuri oikein koon sinulle laitathan minulle viestiä. 

-Joanna