Ostoskori

PrimaDonna Madison Täysikuppinen toppaamaton rintaliivi

-15%

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Upea toppamaton rintaliivimalli Madison! Tässä liivissä on sekä tyyliä että laatua. Upea ruutukuvio ja taattu Primadonnan istuvuus. Ryhtiä ja kauneutta yhdessä!

84,07 €   98,90 €
Toimitusaika 21-60 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.
Alin hinta viimeiset 30 päivää 84,07 €
Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Upea toppamaton rintaliivimalli Madison! Tässä liivissä on sekä tyyliä että laatua. Upea ruutukuvio ja taattu Primadonnan istuvuus. Ryhtiä ja kauneutta yhdessä!

Upea ruutukuvio kolmiosaisen kupin alaosassa antamassa ryhtiä ja tyylikkyyttä. Kupin yläosa kaunista ja pehmeää pitsiä, joka antaa täydellisen istuvuuden ja kauniin pyöreän poven. Olkaimet leveät ja pehmeät. Kokoja saatavilla K- Kuppiin saakka.

Joannan vinkit koon valintaan: 

Ympärys on napakka mutta voit valita normaalin ympäryksesi, kupit syvät ja korkeat, eli reiluhko kuppinen liivi on kyseessä. Valitse yhden pienempi kuppi. Ainakin isoissa kupeissa G-K, On huomattavasti reilummat kupit kuin pienemmissä. Huomaa myös että Primadonnan liiveissä kaari tulee melko korkealle sivustassa. Jos epäröit kokosi suhteen, laita minulle viestiä niin katsotaan yhdessä. Se vie vain muutaman minuutin aikaasi ja voi säästää sievän pennin ja aikaa meiltä molemmilta.

- Joanna

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 0162120 /21

Tuotteen ollessa tällä hetkellä loppunut varastosta laita toimitusaikakysely vieressä olevan lomakkeen kautta


Tuotteita toimitetaan varastolle viikoittain, mutta silti jotta tiedän tilata juuri oikein koon sinulle laitathan minulle viestiä. 

-Joanna