"> ">

Ostoskori

PrimaDonna Every Woman Spacer rintaliivit Pink Blush

-10%

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Upea kokokuppinen spacer rintaliivi kauniissa ihonvärisävyissä! Tätä voit käyttää ohuempienkin paitojen alla. Liivi on saumaton ja hillitty muotoilultaan!

72,81 €   80,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 68,77 €
Tuotekuvaus

Upea kokokuppinen spacer rintaliivi kauniissa ihonvärisävyissä! Tätä voit käyttää ohuempienkin paitojen alla. Liivi on saumaton ja hillitty muotoilultaan! Mutta se ei kerro  tästä liivistä kaikkea. Se on varustettu hakasilla, joilla saat olkaimet kiinnitettyä seläntakaa lisätukea selälle ja samalla varmistat,ettei olkaimet pääse karkaamaan päivän aikana. Vaikka kuppi on käytännössä toppamaton ja ilmava, se on silti sen verran pitävä ettei nännit pääse paistamaan läpi. Erittäin mukava liivi päällä, ja malliltaan sellainen että pieni rintojen kokoerokin saadaan häivytettyä.

Joannan kokovinkit:

Ympärys on napakka, mutta valitse silti normaali ympärysmitta. Kuppi on hyvin muotoutuva ja aika reilu kuten Primadonnalla yleensäkin. Valitse tässäkin siis yhden pienempi kuppi. Ainakin isoissa kupeissa G-K, On huomattavasti reilummat kupit kuin pienemmissä. Huomaa myös että Primadonnan liiveissä kaari tulee melko korkealle sivustassa. Jos epäröit kokosi suhteen, laita minulle viestiä niin katsotaan yhdessä. Se vie vain muutaman minuutin aikaasi ja voi säästää sievän pennin ja aikaa meiltä molemmilta.

Huom! Kurkkaa rinnakkaiskoon valitsemisen neuvot täältä!

  • Do not bleach
  • No professionally Dry Clean
  • Do not tumble dry
  • 30°C Gentle process
  • Do not iron
  • Polyamide:56%, Polyester:28%, Elastane:16%

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 0163116