Ostoskori

Primadonna Deauville kaarituellinen rintaliivi

-15%

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Primadonnan supersuosittu Deauville sarjasta löydät alusasut joka lähtöön. Upea viimeistely ja laatu näkyy ja tuntuu. Kokoja 65-105, B-J-kupeissa!

97,75 €   115,00 €
Toimitusaika 8-21 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.
Alin hinta viimeiset 30 päivää 97,75 €
Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Primadonna ehdottomasti ehkä tunnetuin liivimalli Deauville on monen luottoliivi, eikä suotta. Liivin muotoilu antaa kauniin poven ja upeasti nostetta isommallekkin povelle. Tämä toppaamaton malli antaa luonnollisen siluetin ja kauniin täyteläisen rinnanmallin. Tästä liivistä on monta väriä mutta perusvärit löydät täältä. Lisään kausi värejä mahdollisuuksien mukaan. Voit myös kysyä omaa väriäsi.


Joannan kokovinkit:

Primadonna liiveissä ympärys on pääsääntöisesti melko napakka ja kuppi reilunkokoinen, Valitse tässäkin siis yhden pienempi kuppi. Ainakin isoissa kupeissa G-K, On huomattavasti reilummat kupit kuin pienemmissä. Huomaa myös että Primadonnan liiveissä kaari tulee melko korkealle sivustassa. Jos epäröit kokosi suhteen, laita minulle viestiä niin katsotaan yhdessä. Se vie vain muutaman minuutin aikaasi ja voi säästää sievän pennin ja aikaa meiltä molemmilta.

  • Do not bleach
  • No professionally Dry Clean
  • Do not tumble dry
  • 30°C Gentle process
  • Do not iron
  • Polyamide:56%, Polyester:25%, Cotton:12%, Elastane:7%

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 0161810/11

Tuotteen ollessa tällä hetkellä loppunut varastosta laita toimitusaikakysely vieressä olevan lomakkeen kautta


Tuotteita toimitetaan varastolle viikoittain, mutta silti jotta tiedän tilata juuri oikein koon sinulle laitathan minulle viestiä. 

-Joanna