"> ">

Ostoskori

Olkaimeton rintaliivi Primadonna Divine (silikoniton)

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Kaunis, sileä ja topattu balconette-rintaliivi. Liivissä ei ole silikonia selkäpuolella vaan tuki tulee kahdesta jämäkästä kumivyötteestä.

93,90 €
Toimitusaika 7-15 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.
Tuotekuvaus

Tuote on poistumassa valikoimasta, myydään niin kauan kun tavaraa riittää. Vaalea väri on jo loppu, mustaa on vielä jonkin verran saatavilla.

Kaunis, sileä ja topattu balconette-rintaliivi. Liivissä ei ole silikonia selkäpuolella vaan tuki tulee kahdesta jämäkästä kumivyötteestä. Saatavilla Jolingeriellla mustana ja luonnonvaaleana. Ihanan konstailematon muotokieli, ei suurenna eikä pahemmin pienennä poveasi. Sopii parhaiten keskikoon povelle. Ei paras valinta raskaalle povelle.

Kokoja 65-70 D-G, 75-85 C-G, 90C-F, 95C-E

Joannan Kokovinkit:

Tämä liivi on erittäin napakka, suosittelen otttamaan yhtä suuremman ympäryksen ja jos kokosi on normaalistikin aika napakka saatat tarvita 2 ympärystä isomman, sillä tässä liivissä tuki tosiaan tulee kuminauhavyötteistä selässä. Niiden pitää olla napakat koska muuten liivi ei tue tarpeeksi povea ilman olkaimia. Kuppi on matalahko ollakseen primadonnan mallistoa, joten saatat tarvita myös kupillisen lisää tilaa jos olet tottunut syväkuppisiin liiveihin.

  • Do not bleach
  • No professionally Dry Clean
  • Do not tumble dry
  • 30°C Gentle process
  • Do not iron
  • Polyester:51%, Polyamide:37%, Elastane:12%, Polyurethane:0%

Arvostelut

  0 arvostelua