Ostoskori

Marie Jo L'aventure TOM Topattu heart shape rintaliivi

-15%

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


T-paitarintaliivi, jossa upean muotoilun ansiosta loistava istuvuus. Kaunis liivi, joka on tehty ihanan pehmeästä mikrokuitukankaasta. Tästä mukavuutta arkeesi!

75,56 €   88,90 €
Toimitusaika 8-21 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.
Alin hinta viimeiset 30 päivää 75,56 €
Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

T-paitarintaliivi, jossa upean muotoilun ansiosta loistava istuvuus. Kaunis liivi, joka on tehty ihanan pehmeästä mikrokuitukankaasta. Tästä mukavuutta arkeesi!

Pallokoristellut olkaimet voit laittaa ristiin tai kaulan ympäri tarvittaessa, jolloin selkä jää paremmin paljaammaksi. Kuppi antaa pyöreällä muosollaan kauniin rintavaon ja pitää kuitenkin hyvin koko rinnan mukana päivittäisessä menossa. 

Joannan Kokovinkit:

Marie Jo liivit ovat kaikki pääosin kupiltaa ja ympärykseltään normaalikokoisia, eli voit valita oman kuppikokosi myös tässä mallissa. Pehmeän materiaalinsa ansiosta liivit mukautuvat omaan poveesi sopivaksi. Kuppi on Lingadoreen verrattuna hieman syvempi, mutta esim Primadonnan vastaava on reilusti isompi kupiltaan. Ympärys on näissä pääsääntöisesti kuitenkin melko napakka


  • Do not bleach
  • No professionally Dry Clean
  • Do not tumble dry
  • 30°C Gentle process
  • Do not iron
  • Polyester:38%, Polyamide:37%, Elastane:25%

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 0120826

Tuotteen ollessa tällä hetkellä loppunut varastosta laita toimitusaikakysely vieressä olevan lomakkeen kautta


Tuotteita toimitetaan varastolle viikoittain, mutta silti jotta tiedän tilata juuri oikein koon sinulle laitathan minulle viestiä. 

-Joanna