Ostoskori

LingaDore DAILY Uni-fit T-paita rintaliivit Dark Slade

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


LingaDoren pisaranmallinen supersuosittu T-paitarintaliivimalli saatavilla 70-90 ympäryksellä! Upea uusi kausiväri, myydään niin kauan kuin varastia riittää!

54,95 €
Toimitusaika 2-4 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.
Tuotekuvaus

LingaDoren pisaranmallinen supersuosittu T-paitarintaliivimalli saatavilla 70-90 ympäryksellä!

Tämä on ihan ehdoton suosikki Lingadoren mallistosta. Muotoilunsa tähden se antaa niin mukavan ja turvallisen olon jokapäiväisissä askareissa, että haluat pitää näitä liivejä aina päällä. Ja sehän onnistuu laajan värivalikoiman avulla! Tästä on saatavilla jopa 7 väriä vakiona ja 2-3 erikoisväriä per kausi! Valitse omat suosikkisi ja yhdistä Daily sarjan mihin tahansa pikkuhousumaliin! Avot!

Koot 70-85 B-F, 90B-E

Materiaalit: 82% Polyamidi 18% Elastan

Joannan Kokovinkit:

Daily on erittäin kivasti istuva liivi B-E kupeissa, ja pienissä ympäryksissä F kuppiin saakka, Toimii siis hyvin koko kokoskaalan alalla. Kuppi on matalahko ja prässättynä ei niin nopeasti anna periksi rinnan mallille. Mutta tästä voit huoletta ottaa oman Ympäryksen, jos olet käyttänyt enemmän syviä kuppeja niin silloin voit ottaa yhden isomman kupin, mutta pääsääntöisesti tästä kyllä menee ihan ns normaalikokosi sekä ympärykseltä että kuppikoossa. 


Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 1400-1-317