Ostoskori

Näytä hyvältä alusasuissa -kuvaukset

Ajattelitko että alusasut voi näyttää hyvälle vain alusasumallien päällä? Mun elämäntehtäväni rintsikkakauppiaana on murskata tuo kuvitelma! 

Alusasut ovat ehkä se tärkein asuste, ne eivät vain tue sinua päivittäin askareissasi, vaan ne virittävät tunnelman koko päivälle. Haluatko sinä aloittaa aamusi kauniina ja valmiina päivän haasteisiin? Vai puetko yllesi perisuomalaisen harmaan arkifiiliksen?

Haluan paljastaa jokaisen sisäisen alusasumallin. Ja saada jokaisen näin ihastumaan itseensä uudelleen kauniiden alusasujen ja kokeneen kuvaajan avustuksella. 


Näin homma toimii

Jolingerie järjestää hyvän mielen kuvauksia alkaen 2023 Helmikuussa Turusta. joka kuukausi on tarkoitus järjestää 1-3 kpl kuvauksia. Näihin voi osallistua ilmoittautumalla alla olevalla lomakkeella. Et tarvitse malikokemusta tai nollakoon kroppaa. Tuot itsesi ja uteliaisuutesi niin me hoidamme loput.

Koko homma on sinulle täysin ilmainen jos, sekä kuvaaja, että Jolingerie saa käyttää kuvia markkinoinnissa ja verkkosivuillaan. Mikäli haluat kuvat vain omaan käyttöön voit yhä osallistua ja maksaa kuvaajalle hänen kuville asettamansa hinnan. Saat rajata kuvat vain alusasuihin tai kieltää tunnistettavuuden oman halusi mukaan meidän kayttään annettavissa kuvissa. Suostumuslomake täytetään ennen kuvauksia.

Kuvaajina toimivat henkilöt ovat alan harrastajia eri puolelta Suomea. Alla linkkejä osan heistä instagram tileille.
Haluan näyttää hyvältä alusasuissa

Ilmoittaudu kuvauksiin tai kysy lisätietoa  kampanjasta.

Testimonials

Tekee hyvää itsetunnolle

Tekee hyvää itsetunnolle

Kaikki lähti siitä, että napsittiin kuvia yhtenä lauantaina ja ihastuin itseeni uudelleen!

Ekakertalainen

Ekakertalainen

Ihanaa naisenergiaa

Oli todella mukava kokemus. Suosittelen rohkeasti osallistumaan

Ystäväni

Ystäväni

Minäkö alusasumalli?

Pitää aina välillä vieläkin mennä katsomaan kuvia verkkkosivulta että wow minä

Ihana tyttöjen päivä

Ihana tyttöjen päivä

Kuvausta, skumppaa ja herkkuja

Todella rento ja iloinen tunnelma ja kauniita alusasuja!